top of page

Anna Simone & Healing Sparks

Artiest, creatieveling & energetische heling

Simoon de Wit Healing Sparks BQH

Mijn naam is Simoon de Wit, ik ben professioneel zangeres en zangcoach. Naast mijn liefde voor muziek en creëren geef ik energetische coaching en helingen voor een gezonder, gelukkiger en lichter leven. 
 
Muziek is altijd mijn grote passie geweest. De groei als artiest en songwriter heeft altijd een groot aandeel gehad in mijn spirituele ontwikkeling van mij als mens en wat ik wilde uitdragen in mijn muziek.

Op zoek naar de beste versie van mijzelf en een gezonder, gelukkiger leven ontdekte ik veel krachtige methodes. Ik vind het geweldig dit te combineren met muzikant zijn. Naast het uitbrengen van muziek en geven van zanglessen, geef ik Beyond Quantum Healing en Access Your Voice sessies, ook ben ik een Ankh drager, geef ik energetische healings en geef ik licht taal - voice sound healings. 


Een aantal jaren terug kwam ik erachter dat ik heldervoelend was. Iets later kwam daar helderhoren bij en blijf ik in ontwikkeling. In 2018 kreeg ik contact met de Pleiadians (multidimensionale wezens van het sterrenkluster Pleiade). Ik werd geopend als een kanaal voor energieen en informatie.

Na vele bijzondere ervaringen met mijn Pleiadische gidsen kreeg ik contact met meerdere galactische wezens en zijn we dagelijks in contact. Hoe ik het zou omschrijven: ze hebben mij het alfabed geleerd van klanken, klinkers en lichttaal, waarna ik later niet alleen van de Pleiadians lichttaal doorkreeg maar ook meerdere galactische talen. 

In al deze ontwikkelingen blijf ik leren en opschalen en geniet ik van dit bijzondere pad van bewustwording, heling en transformatie.

Anna Simone

De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring mogen opdoen als zangeres en songwriter. Momenteel breng ik muziek uit onder de artiestennaam Anna Simone. Als artiest maar ook als songwriter ben ik al vele jaren actief in de muziekindustrie en heb ik met kleine en grote namen gewerkt in de dance en hip-hop scene. Als zangeres maar ook als co-writer breng ik platen uit en heb o.a. meer dan 40 miljoen streams en views op mijn naam staan. 

In de afgelopen jaren heb ik o.a. gewerkt met de Wu Tang Clan,
Matrix & Futurebound, Outblast en Korsakoff, SickIndividuals, NCT en T and Sugah.

Socials Anna Simone

  • Instagram
  • Black Spotify Icon
  • YouTube
High Tea 7 june 2019 T and Sugah and C..png
Beauty_wzd0_Fotor1 lips.jpg

Ben je benieuwd naar mijn muziek?

Beluister dan hier mijn Spotify playlist met songs waar ik op zing, of aan mee heb geschreven

bottom of page