top of page
1.png

Beyond Quantum Healing

Krijg helderheid en antwoorden waar je al een lange tijd naar zoekt

Ontdek de diepere betekenis van
wat er op dat moment in jouw leven speelt of is gebeurd


Ontvang heling en transformatie voor je lichaam en energiesysteem 
 

Wat is een BQH sessie?
Beyond Quantum Healing is een quantum hypnose, je kan het zien als een reis in de energie: in het quantum veld. Het is een reis waarin je op een diepe laag met jouw bewustzijn gaat ontdekken, her-inneren en helen wat jij op dat moment mag ervaren.

Deze sessies zijn ontzettend waardevol en werken lang door. Je haalt echt de antwoorden uit jezelf en je ontvangt de informatie en heling die jij op dat moment kan en mag ontvangen.

 
In een BQH sessie kan je o.a. trauma’s helen, antwoorden kan vinden over je leven, je missie hier op aarde en de reden van bepaalde gebeurtenissen of familie dynamieken. 

Voor wie is een BQH sessie?
Om alles uit deze reis te halen is het heel fijn als je al ervaring hebt met energetische behandelingen of mediteren. Je bent al een tijd bezig met zelfontwikkeling en zegt echt JA voor het pad van bewustwording en heling. Een BQH reis is voor mensen die niet gek opkijken van het reizen naar vorige levens of een wellicht een andere planeet.

Origine van BQH
Candance Craw-Goldman is de maker van deze heling methode. Ze heeft gestudeerd bij Dolores Cannon en is 8 jaar de assistente geweest van haar. Dolores Cannon is de grondlegger van de QHHT methode, ze is wereldwijd bekend met deze hypnose methode, al haar ondervindingen deelde ze wereldwijd via lezingen en is de auteur van meer dan 14 boeken.  
 

Verloop van de sessie
De sessie is online en duurt in totaal ongeveer 3 tot 4 uur, soms iets langer. We beginnen met een kennismaking gesprek, daarna we nemen jouw 10 vragen door die je van te voren hebt doorgestuurd. We bespreken eventuele lichamelijke klachten of ziektebeelden, het is namelijk mogelijk dat daar informatie over doorkomt en een heling op mag plaatsvinden. Daarna maken we samen de intentie voor jouw reis, waarmee we een kort water ritueel doen. Na het water ritueel beginnen we met de Quantum reis, vanuit een heilige veilige setting zak je in diepe ontspanning en dan begint het avontuur. 

We nemen de sessie op zodat je je bevindingen, ervaringen en antwoorden kan terug luisteren. Ook kan de heling (er vind bijna altijd een heling moment plaats) op een diepere laag doorwerken als je de opname beluisterd. 

BQH sessie bij Healing Sparks
Locatie: online via zoom
Duur: 3 tot 4 uur (met evt uitloop)

Kosten: € 265,- (incl btw)

Heb je vragen over een BQH sessie, mail me gerust voor meer informatie. 

bottom of page