top of page

Blijven inchecken bij mijzelf, hoe gaat het nu echt met me?

Bijgewerkt op: 15 okt. 2021

Het opzetten van mijn eigen healing bedrijf, aah wat is dit gaaf! Vorige week nam ik een persoonlijke audio healing op en toen ik klaar was dacht ik, wauw ik voel me zo goed, zo zen en dankbaar, het zou je werk maar zijn! En toen dacht ik, maar dit IS ook mijn werk! Hoe word het nog beter dat dit? Tijdens het opzetten van Healing Sparks, in alle voorbereidingen, het maken van deze site, plannen maken, to do lijstjes, jeminee het is echt even druk en vol. Ik voel dat ik even wat minder tijd voor mijzelf heb genomen en er kwamen signalen naar boven in mijn lijf. Dus, note to self: blijf inchecken bij jezelf Simoon, blijf op zoek gaan naar de balans en kijk de emoties aan die de aandacht willen.

Ik ging zitten op de bank, camera aan, tijd voor een video dagboek voor mijzelf. Dit is een hw opdracht van een healer waar ik vaak mee werk, ze gaf me de opdracht om een dagboek bij te houden over 'hoe ik het hier vind hier als ziel op aarde'. Een thema wat een tijd terug naar boven kwam is dat ik hier helemaal niet wil zijn op aarde, op diep onderbewust niveau, op ziel gebied. Na veel stappen te hebben gemaakt komt dit thema soms terug, en nu was het tijd om er weer even naar te kijken. Na een beetje gepraat tegen mijzelf in de camera begon ik een lied te zingen. Het klonk prima, maar nu was het tijd voor de energie tools van Access Consciousness. Ik begon mijzelf vragen te stellen rondom veiligheid, hoe ik het hier vind op aarde, hoe ik het vind in deze tijd, wat voor angsten er omhoog zijn gekomen de laatste tijd? En of ik ze wel mag doorvoelen van mijzelf? Ik begon de energie op te ruimen en ik zong het nummer nog een keer. Met tranen in mijn ogen, een huilende zang stem, er kwam zoveel los en mijn stem veranderde van diepte en klank. Ik ging verder met clearen van de energie, stelde mijzelf andere vragen rondom expressie, luisteren naar mijn lijf, mijn hart openen en zong nog een keer. Het klonk weer anders, open en luider. Er was al veel geshift. Ik voelde dat het voor nu even genoeg was en zette nog even een body proces aan rondom het helen van trauma in je lijf. Ik voelde me lichter en gegrond.


Een paar dagen laten ging ik naar de acupunctuur voor een sessie. Ze heet Antoinette en combineert acupunctuur met SRT (Subconscious Release Techniek). We hebben hele mooie overtuigingen mogen opruimen en de combinatie met acupunctuur is echt te gek, ik voel me lichter en mijn lijf voelt rustiger. Vandaag heb ik weer heerlijk kunnen werken aan mijn nieuwe site en voelde ik op tijd dat ik even een break nodig had. Lekker het bos in! Ontladen en opladen. Wat is de natuur toch krachtig, ik vind het altijd mooi om te ervaren dat ik met gewoon zijn, lopen in de bossen, er al zoveel shift. Er kwam veel spanning los uit mijn lijf en voelde me helemaal opgeladen toen ik terug naar huis fietste.19 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page