Portret Healing Sparks Zangles+ hand.jpg

Artiest, creatieveling & energetisch werk

Anna Simone & Healing Sparks

Mijn naam is Simoon de Wit, ik ben een professionele zangeres en zangcoach. Naast mijn liefde voor muziek en creëren geef ik heerlijke ontspannende behandelingen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunen en stimuleren. 
 
Muziek is altijd mijn grote passie geweest. En de groei als artiest en songwriter heeft altijd een groot aandeel gehad in mijn spirituele ontwikkeling van mij als mens, wat ik wilde uitdragen in mijn liedjes en wat ik belangrijk vind in het leven. Op zoek naar de beste versie van mijzelf en naar een gezonder en gelukkiger leven ontdekte ik veel krachtige technieken en tools en heb ik een grote transformatie doorgemaakt.
 
Zelf begon ik mijn helende reis een aantal jaren geleden door mij te verdiepen in spiritualiteit en ons zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Die reis heeft geleid tot prachtige en euphorische ervaringen, het vinden van mijn eigen helende krachten en het vinden van mijn missie om andere te ondersteunen in hun reis van bewustwording en heling. Daaruit is mijn bedrijf Healing Sparks ontstaan waarin ik als gecertificeerde professional heling methodes en energetische zanglessen geef. 
 
Het vinden van de kern is de sleutel.
Echte heling bereik je door naar de kern te gaan, door te luisteren naar jouw ziel, het helen van jouw traumas, het transformeren van belemmerende overtuigingen en het vinden van een fysieke en mentale balans. In mijn ogen is dat het grootste cadeau wat jij aan jezelf kan geven, dat je op zoek gaat naar die kern en kan transformeren op jouw tempo, met de tools die voor jou werken. 
 
Die kern heb ik gevonden in de alternatieve geneeswijze en in diverse helingen en energie tools. Ik voel mij super dankbaar dat ik nu andere kan helpen op hun pad van transformatie en heling. Zelf werk ik met de Access Bars® en de Energetische Facelift in combinatie met de tools van Access Consciousness®, energetische zanglessen & workshops en geef ik Voice Sound Healings.

Online deel ik graag tips over een holistische leefstijl. Zo probeer ik jou te inspireren in jou eigen ontdekkingsreis van bewustzijn, genezing en een gezond en gelukkig leven!

Anna Simone

De afgelopen 13 jaar heb ik veel ervaring mogen opdoen als zangeres en songwriter. Momenteel breng ik muziek uit onder de artiestennaam Anna Simone. Als artiest maar ook als songwriter ben ik al vele jaren actief in de muziekindustrie en heb ik met kleine en grote namen gewerkt in de dance en hip-hop scene. Als zangeres maar ook als co-writer breng ik platen uit en heb o.a. meer dan 40 miljoen streams en views op mijn naam staan. 

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met de Wu Tang Clan, Outblast en Korsakoff, SickIndividuals, NCT en T and Sugah.

Socials Anna Simone

  • Instagram
  • Black Spotify Icon
  • YouTube
High Tea 7 june 2019 T and Sugah and C..png
Beauty_wzd0_Fotor1 lips.jpg

Ben je benieuwd naar mijn muziek?

Check dan hier mijn Spotify playlist met songs waar ik op zing, of aan mee heb geschreven