top of page
Image by Madison Compton

Terug naar jezelf, jouw unieke kern.

Meer van JOU & minder van anderen!

BMM® maakt los wat is vastgezet in jouw lichaam wat niet van jouw is.
 

BMM:
Biomimetic Biomimetric Mimicry

Jij en jouw lichaam zijn super goed getraind om je aan te passen aan jouw omgeving, aan de mensen en energieën om je heen. Je leert praten en lopen door na te doen, maar wat neem je allemaal nog meer over van jouw omgeving?
 
Het BMM® Body Process staat voor: Biomimetic en Biomimetric Mimicry. 
 
Biomimetisch is wat is vastgezet in je lichaam in een poging de ander na te doen of te begrijpen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Je bootst andermans gezichtspunten en realiteiten na als je de ander moet begrijpen vanuit een intellectuele en energetische zienswijze. Denk aan 2 mensen die in een relatie zitten en bij elkaar proberen te passen.

Al je hele leven ben je omgeven met mensen, iedereen is anders en heeft andere overtuigingen, blokkades, trauma’s, kwaaltjes en ziektes. Wat als je onbewust meer hebt opgepikt van jouw gezin, jouw familielijn, docenten, vrienden, dan dat je wilde?
 
Biomimetisch is wat is vastgezet in je lichaam en Biomimetrisch is hoe je jezelf probeert te vinden in relatie tot het passen bij de anderen.
 
Tijdens de BMM® laat je deze dingen los en kom je meer tot jouw kern. Meer van JOU en minder van jouw omgeving!


Hoe vaker je het BMM® proces laat lopen, hoe dichter je bij jezelf komt, in hoe je je voelt, hoe je je keuzes maakt, terug naar jouw eigen gezonde lijf en terug gaat naar jou eigen eigenschappen en jouw authentieke zijn.

De BMM® kan jou helpen met:

  • Verlichten of oplossen van kwaaltjes en ziektes uit de familie

  • Veranderen van de familie patronen/dynamiek

  • Loslaten van traumas van anderen wat je hebt vastgezet in je lijf, wat niet van jouw is

  • Meer energie!

  • Bij jouw authentieke zelf komen

  • Verbetering in jouw gezondheid

90%
brein capaciteit en brein functieDit body proces helpt jou met het activeren en het benutten van de 90% hersen capaciteit en hersen functie die je nu nog niet gebruikt. 
 

Dit proces gaat hand in hand met het BMM® body proces, eerst ga je lichaam en jouw energie opschonen, terug naar jouw kern, en daarna activeer je jouw volledige breincapaciteit. 

Je kan dit proces de eerste 10 x alleen in combinatie met de BMM ontvangen, dan zul je de eerste peer keer hem ong. 10 min ontvangen. Nadat je dit proces 10 x hebt ontvangen kun je dit proces in een lange sessie ontvangen zonder de BMM.

bottom of page