top of page
Crystal-Healing-Practice

Access Bars®

Ben jij op zoek naar meer rust in jouw hoofd en lijf?

En ben jij benieuwd naar hoe het zou zijn als je een massage voor de mind zou ontvangen?

Wellicht is dan Access Bars® iets voor jou!
 

Wat is Access Bars®?
Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. En in al die drukpunten liggen je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifiek gebied of aspect van het leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, communicatie, geld, controle, verdriet, veroudering, creativiteit, sexualiteit etc.
 
Tijdens een Access Bars® sessie raak ik deze punten aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt, los te laten.

 
Tijdens een Access Bars® sessie
Wat mensen aangeven is dat ze tijdens een Bars sessie een gevoel van diepe ontspanning ervaren. Sommige mensen ontvangen beelden of kleuren, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals tintelingen, verandering in energie stroming, warmte, schokken of rillingen.


Diversiteit hoe de Access Bars® word ingezet
Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Voordelen van een Access Bars® sessie:

  • Diepe ontspanning en toename in hersencoherentie 

  • Bevordert het zelfgenezend vermogen, herstellen van ongezonde cellen 

  • Loslaten wat jouw niet meer dient

  • Reset voor je mind & being, mensen noemen het ook wel een massage voor je mind

  • Helder en licht gevoel, en stralende ogen!

  • Beter slapen

Pilot study met de Bars

De resultaten wetenschappelijk onderzoek:

Er is een verandering geconstateerd bij mensen met depressie en angststoornissen na het ontvangen van een Access Bars® sessie van 90 min.

Zo was er een 85% verandering te zien bij de mensen met een angststoornis, en 83% verandering bij de mensen met depressie. Ook was er iemand suïcidaal in het onderzoek en na 1 Access Bars sessie ervaarde ze een verandering en was ze niet meer suïcidaal.


Access Bars® kan dus een bijdrage zijn voor mensen met depressie en angststoornissen, maar ook mensen met dyslectie!


Bekijk hier onder de video:

bottom of page